Last Minute Vakantie

Menu
thomas cook belgie

Thomas Cook Belgie

Goedkope vliegtickets

ThomasCookAirlines.com is de boekingssite van de Belgische luchtvaartmaatschappij Thomas Cook Airlines Belgium. Je kan er terecht voor het boeken van vliegtickets naar alle bestemmingen van Thomas Cook Airlines zelf evenals naar die van haar partnermaatschappijen.

Op ThomasCookAirlines.com vind je het ruimste aanbod aan vluchten van of naar Brussel, Luik, Rijsel en Oostende.

Thomas Cook Airlines Belgium is een Belgische luchtvaartmaatschappij die werd opgericht in 2002. Ze beschikt over een moderne vloot van 7 Airbus A-320 toestellen, allen gestationeerd in Brussel.

Het ervaren team van Belgische piloten en stewards/stewardessen staat garant voor een perfecte service aan boord. Een verzorgde maaltijd evenals niet alcoholische dranken zijn steeds standaard inbegrepen in de ticketprijs.Tijdens de vlucht is er bovendien een onderhoudend video- en audioprogramma voorzien. Voor de kinderen is er steeds een leuke attentie.

Dat onze klanten onze service naar waarde weten te schatten blijkt telkens opnieuw uit onze klantentevredenheidsenquêtes die op elke vlucht worden afgenomen.

Thomas Cook Airlines Belgium maakt deel uit van de internationale Thomas Cook Group die beschikt over de grootste vakantievloot ter wereld. Alle luchtvaartmaatschappijen binnen de Thomas Cook Group beantwoorden aan de strengste normen inzake veiligheid en garanderen betrouwbaarheid en professionaliteit.