Last Minute Vakantie

Menu
weekendjeweg holland

Weekendjeweg in Holland

Libema Vakantieparken

Vakantie vieren op Vakantiepark Beekse Bergen heeft een Afrikaanse tint! Naast alle parkfaciliteiten zorgen de unieke Afrikaanse jungalows ervoor dat een dagje in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen niet eindigt bij de uitgang van het safaripark. Alle jungalows zijn voorzien van een zebra-, luipaard- of girafprint. Dat maakt vakantie vieren niet alleen leuk, maar ook beestachtig avontuurlijk! Ook de Afrikaanse camping met royale kampeerplaatsen en goed sanitair zorgen voor een geslaagde vakantie.

 

 

Roompot Vakanties

Lekker genieten met vrienden of familie van het zomerse zonnetje in een luie strandstoel, op een terrasje of tijdens een heerlijke fietstocht. Dat ziet u wel zitten? Boek dan gauw een van de zomerse aanbiedingen bij Roompot Vakanties.

 

Centerparcs weekendjeweg

 

last minute aanbiedingen bij Center Parcs!

Zin om er even tussenuit te gaan? Boek dan nu een last minute verblijf in Center Parcs en geniet van:

  • Ons subtropisch zwemparadijs de Aqua Mundo.
  • Terrasjes pakken, shoppen en volop entertainment in het bruisende centrum de Market Dome.
  • Avontuurlijke activiteiten zoals klimmen, fietsen, paardrijden of gewoon een heerlijke wandeling.
  • Een knusse cottage waar u heerlijk tot rust komt.

U boekt al een LastMinute vanaf € 199!

Via onderstaande link komt u op de pagina met een speciale Vroegboekkorting tot 20% + € 20 extra korting(kortingscode) en u krijgt u 20,- euro korting op uw boeking.

Centerparcs kortingscode

 

Hogenboom Vakantieparken

Heeft u zin om er even tussenuit te gaan? Maak nu gebruik van één van onze aanbiedingen en geniet met dubbel zoveel plezier in één van onze fantastische accommodaties. Een vakantie of weekendje weg wordt zo wel heel voordelig!

Op een aantal van onze vakantieparken is het mogelijk om het WK Voetbal volop te beleven! Natuurlijk kunt u alle wedstrijden bekijken in uw eigen vakantieverblijf, maar de wedstrijden van het Nederlands Elftal krijgen op de onderstaande parken een speciaal oranje tintje! U kunt de wedstrijden hier op groot scherm volgen en de oranjesfeer is hier niet te missen!

 

 

Landal Greenparks

Met 49 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Zeven van de parken beschikken over campings, met in totaal ruim 1.500 kampeerplaatsen.

Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen.