Last Minute Vakantie

Menu
vliegen naar

Vliegen naar

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.

7 tips om goedkope vluchten te boeken

  1. Wil je 7, 14 of 21 dagen op vakantie? Blijf een nachtje extra en bespaar! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegen naar je bestemming en kies die heen en retour!
  2. Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger je kunt vliegen. Speel met je vertrekdata om de goedkoopste vlucht te vinden!
  3. Lastminute vliegen kan gunstig zijn in voor- of naseizoen. In de regel boek je de goedkoopste vliegtickets slechts zelden korter dan 3 weken voor vertrek. Voor een citytrip binnen Europa is vliegtickets boeken 3-5 weken voor vertrek meestal optimaal!
  4. Zoals al aangegeven ...Een goedkope vlucht boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Maar voor de vakanties moet je niet zo lang wachten met boeken als je goedkoop wilt vliegen. De goedkoopste vliegtickets zijn vaak enkele maanden voor vertrek weg!
  5. Boek je vlucht online en voorkom extra kosten voor reservering van je vliegtickets. De kosten voor telefonische reservering van een vlucht kunnen soms oplopen tot wel 45,-!
  6. Airlines publiceren de nieuwe aanbiedingen 95 van de 100 keer vroeg op de ochtend of laat op de avond, dit zijn dus ook de momenten bij uitstek om op zoek te gaan naar goedkope vluchten!
  7. Maak gebruik van onze gratis cheap flight alert service! Je hoeft alleen maar je budget op te geven en wij houden je op de hoogte van nieuwe vlucht aanbiedingen van o.a. KLM, Martinair, Arkefly, Cheap Tickets, Singapore Airlines, Vliegtickets.nl etc.