Last Minute Vakantie

Menu
vakantiehuis aan het strand

Vakantiehuis aan het strand

Uw vakantiehuis aan het strand slechts op klikafstand bij Beachhouse.eu. Het online platform met meer dan 50.000 prachtige accommodaties langs de Europese kust en binnenlandse wateren. Beachhouse.eu is een “one-stop shop” voor vakantiehuizen, appartementen, villa's en cottages - gegarandeerd dicht bij het water!

Het ware vakantiegevoel aanwakkeren met een droomachtig zeezicht langs de Europese kustlijn, of natuurlijk genieten aan binnenlandse wateren. Van Denemarken tot Spanje, van het Verenigd Koninkrijk tot Kroatië, Beach House Travel heeft een compleet aanbod van luxe appartementen tot familievriendelijke vakantiewoningen op de meest spectaculaire locaties die Europa te bieden heeft.

Wat maakt Beach House Travel uniek?
Beachhouse.eu is de ware portal voor vakantiehuizen langs de kust of aan het water in Europa. Reizigers boeken via Beachhouse.eu omdat ze aan dan wel dicht bij het water hun vakantie willen doorbrengen; huiseigenaren presenteren hun huizen via Beachhouse.eu, wetende dat hun huizen prominent geprofileerd en aangeboden worden op een site alleen gewijd aan vakantiehuizen dicht bij het water. De perfecte match via een enkel platform! Meer dan 50.000 vakantiehuizen en appartementen zijn beschikbaar via een enkele klik op Beachhouse.eu. Deze vakantiehuizen liggen tussen 10m en 5km van het water, in diverse prijsklassen, voor een flexibel verblijf, afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

Beachhouse.eu is beschikbaar in 3 talen, te weten Nederlands, Engels en Duits. Beachhouse.eu accepteert nagenoeg alle betalingssystemen, werkt met samen met een 10 tal bekende touroperators en is aangesloten bij de garantie fondsen ANVR, SGR, Calamiteiten fonds, Thuiswinkel waarborg en Travelbrand.