Last Minute Vakantie

Menu
uw stedentrip

Uw Stedentrip

UwStedentrip.nl

Eindelijk vrijheid bij UwStedentrip.nl. Combineer Vlucht+Hotel en de klant bespaart tot 25%

De Nederlandse stedentripper bevrijdt zich uit de ketenen van de reisorganisaties. Voor het eerst kan er namelijk bij een Nederlandse reiswebsite in alle vrijheid, in 5 stappen, een mooie stedentrip samengesteld worden.

Vlucht en hotel, alles in één bedrag bij UwStedentrip.nl. En goedkoper dan de concurrenten, omdat hotels en vliegtuigmaatschappijen hun stoelen en kamers bij UwStedentrip.nl dumpen voor distributie via het internet. In vaktermen heet dit: ‘dynamic packaging’.

De traditionele stedentrip is een vast pakket met een beperkte keuze. Bij UwStedentrip.nl stelt de klant zelf eenvoudig in minder dan 5 minuten zijn stedentrip op maat vast. Alles direct boeken en geen opties. UwStedentrip.nl put uit de laagste tarieven en uit miljoenen vluchten en meer dan 95.000 hotels, afrekenen kan middels iDEAL, Visa, Mastercard en American Express en de klant kan meerdere kamers gelijktijdig boeken.

Uwstedentrip.nl is een conversie vriendelijke site en biedt:

• Stedentrips naar honderden steden
• 95.000 hotels in de database
• Zowel vlucht als hotel real-time te boeken
• Lid ANVR en SGR
• iDEAL, Visa, Mastercard en American Express
• Toegang tot speciale tarieven van de meeste luchtvaartmaatschappijen, o.a. KLM
• Een uniek concept en is een 100 % Nederlands reisbedrijf “Dynamic Packaging”

Voor UwStedentrip.nl zijn de hotels en luchtvaartmaatschappijen bereid goedkopere tarieven af te spreken omdat de losse prijzen niet zichtbaar zijn. En die totaaltarieven zijn tot 25% lager dat de optelsom van beide losse elementen.

De Star Alliantie (Lufthansa, SAS, Austrian Airlines, United Airlines, Continental Airlines, Brussels Airlines) en Skyteam (KLM, Air France en Delta Air Lines) hebben hun goedkopere tarieven al ter beschikking gesteld, hierdoor kan UwStedentrip.nl ook een laagste prijsgarantie afgeven.

De consument kan bij UwStedentrip.nl niet alleen iedere denkbare combinatie maken, de nieuwe en lagere tarieven van dit dynamic packaging-concept, zijn ook nog eens onverslaanbaar.