Last Minute Vakantie

Menu
us travel

US Travel

Op deze US en Canada  website heb ik deze belevingen samengevoegd. Het onafhankelijke gevoel, vliegen naar onbekende bestemmingen, vervolgens met een huurauto je eigen vakantie creëren.

U bepaalt uw eigen tempo, kunt stoppen waar u zelf vindt dat het leuk is. Een wereld waarin u lekker de tijd neemt om volop te genieten. 's Avonds is uw slaapplaats geregeld; u kunt kiezen, van een eenvoudig pension tot een luxe 5-sterren hotel, of liever een bed & breakfast of een Country Inn. Keuze genoeg. Wilt u een hotel met uitzicht op Central Park, waagt u liever een gokje in Las Vegas met al haar pracht en praal of zit u liever hoog in de Rockies. Wat dacht u van New York, San Francisco, Miami of Chicago.

Maar ook kunt u heerlijk actief bezig zijn op een Dude Ranch of  tijdens het raften op de Colorado River. Wat dacht u van steden als Vancouver, Montreal of Toronto.

Ook het reizen met een camper is een unieke beleving. Optimale vrijheid en volop genieten. 

Wij bieden u de mogelijkheid dit ook echt te beleven. Ook bij de reizen van en naar uw bestemming, streven wij naar optimale vrijheid. Heen vliegen op Boston en terug vanaf Washington, een combinatie van Seattle en Dallas; alles kunt u boeken. Reis ook eens per trein. Wanneer u snel op uw plaats van bestemming wilt zijn, neemt u het vliegtuig en wanneer u wat wilt zien, reist u met Amtrak.

Vakanties met een eigen beleving. Wij zorgen voor de randvoorwaarden; de vlucht, autohuur en accommodaties. En u…… u reist, verwerkt de impressie van het onbekende en geniet.