Last Minute Vakantie

Menu
tix laagste ticketprijzen

Tix Laagste Ticketprijzen

Tix.nl draait om u!

Of u nu op zoek bent naar een vliegticket, hotel of huurauto; Tix.nl zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig datgene vindt dat bij u past! Natuurlijk is een lage prijs van uw vliegticket, huurauto of hotel erg belangrijk, maar vanzelfsprekend zijn er meer criteria waar uw vlucht aan moet voldoen. Want u wilt immers wel iets hebben wat bij u past.

Wat maakt Tix zo uniek?
Op Tix.nl kijkt u verder. Wij streven ernaar u zoveel mogelijk informatie te verschaffen omtrent ons aanbod, zodat u zelf kunt beslissen wat voor u de beste keuze is. Zo biedt Tix.nl u een overzicht van de stiptheid van uw vlucht in het verleden, achtergrondinformatie bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen en het serviceniveau dat de maatschappij u biedt in verschillende reisklassen. Bij elke luchtvaartmaatschappij staat de gemiddelde stoelafstand ("seatpitch") vermeld van de stoelen in de economy class: handig voor met name lange vluchten. Ook tonen wij u alternatieve luchthavens die u niet aangaf in uw zoekopdracht, maar wel interessante mogelijkheden bieden. Met één klik op de kaart ziet u bovendien hoe de reisroute verloopt naar een alternatie luchthaven. Tix.nl laat u zien welke vlucht milieuvriendelijker is en geeft u bovendien de mogelijkheid om uw CO2 uitstoot de compenseren. Tix.nl helpt u op deze en nog veel meer manieren, om de keuze voor uw vlucht, hotel of huurauto gemakkelijker te maken.

Door een profiel aan te maken en uw voorkeuren op mijn.tix.nl in te vullen, houden onze systemen rekening met uw voorkeuren bij elke zoekactie. U ziet hierdoor direct wat u belangrijk vindt zonder storende informatie die u niet belangrijk acht. Op deze manier kunnen wij u nóg beter van dienst zijn. Zakelijke reizigers kunnen tevens een expresboeking maken. Zonder enige persoonsgegevens in te vullen is het dan mogelijk binnen 1 minuut een boeking te maken voor een vlucht.