Last Minute Vakantie

Menu
tennisvakanties 2014

 Clubmed Tennisreizen


Met hoogstaande materialen en aangepaste methoden, zorgen onze gespecialiseerde GO®s ervoor dat u tennist als een echte pro! Cursussen voor kinderen t/m 11 jaar, in kleine groepjes voor een snelle vooruitgang.

700 banen in de hele wereld. Vrijwel alle Clubdorpen hebben tennisbanen… Bij Club Med kunt u overal ter wereld tennissen. Ontdek de Clubdorpen met Club Med Sports Academy voor tennis met les op uw eigen niveau.

Simbo Tenniskampen

Ben jij het liefst de hele dag met tennis bezig? Dan is een tenniskamp van Simbo in 2014 zeker wat voor jou! In samenwerking met Eltingh Haarhuis Tennis & Events biedt Simbo jou dit superleuke en leerzame tenniskamp. Eltingh Haarhuis Tennis & Events is dé specialist in het organiseren van tenniskampen en tennisclinics, zij bieden de beste kwaliteit. Het tenniskamp wordt geleid door professionele tennisleraren, die jou alle ins & outs gaan bijbrengen! Of je nu beginner of gevorderd bent, dit tenniskamp is geschikt voor deelnemers van elk speelniveau!

Reizen Paleis Tennis Vakanties
Reizen Paleis biedt diverse tennisvakanties aan, maar ook tennistickets voor alle grand slam toernooien, zoals Wimbledon 2014 en Roland Garros. Een tennisvakantie is beter leren tennissen en ondertussen lekker ontspannen vakantie vieren. Onderstaande reisorganisaties bieden tennisvakanties aan in Nederland, maar ook in populaire bestemmingen als Turkije, Frankrijk en Italië.