Last Minute Vakantie

Menu
sunweb vakanties

Sunweb Autovakanties

 

Sunweb Wintersport

sunweb wintersport

 

Sunweb Zomervakanties

België
Voor een vakantie in een natuurrijke omgeving hoeft u niet ver te reizen. België is één van de leukste bestemmingen als u geïnteresseerd bent in cultuur, historie en natuur. Wat dacht u van de Ardennen, de havenstad Antwerpen of de oudste stad Tongeren? Daarnaast kan een bezoek aan het Atomium of Manneken Pis in Brussel niet missen.

Duitsland
Vele Nederlanders brengen hun vakantie door in ons buurland Duitsland. En terecht. Duitsland is een zeer veelzijdig land. Het kent prachtige regio’s, bruisende steden, veel cultuur en natuurlijk een prachtige natuur. Duitsland heeft een gematigd, mild klimaat.

Frankrijk
Frankrijk is een zeer geliefde vakantiebestemming voor veel Nederlandse vakantiegangers. Het land is zeer gevarieerd. In het noorden vindt u Bretagne en Picardië met hun grillige rotskusten, brede zandstranden en mythes en legenden uit de Keltische tijd.

Italië
Kunst, cultuur en eeuwenoude historie naast natuurlijk de altijd genoemde kenmerken pasta, pizza, chianti en lambrusco vormen samen La Dolce Vita ofwel La Bella Italia. Natuurlijk heeft Italië naast deze kenmerken nog veel meer te bieden, want wie is niet bekend met het Italiaanse voetbal, de Paus, de romantische Italianen of de leuke Italiaanse scootertjes?

Kroatië
Kroatië ligt in het geografische hart van Europa, op het kruispunt van de Griekse en Romeinse cultuur. Zagreb, de hoofdstad behoort tot de familie van de oude Europese hoofdsteden.

 Nederland
Voor een lange vakantie of een gezellig weekendje weg hoeft u helemaal niet naar het buitenland. In Nederland zijn meer dan genoeg leuke plaatsen te bezoeken! Ontdek nu zelf waarom de buitenlandse vakantiegangers zo dol zijn op onze molens, klompen en tulpen en geniet ook vooral van het mooie landschap.

Oostenrijk
Oostenrijk heeft als vakantieland in de zomer veel te bieden. Liefhebbers van een heerlijke vakantie in de bergen zijn hier zeker op hun plaats en kunnen genieten van vele activiteiten en een schitterende omgeving. Vooral in de zomer wordt in de Oostenrijkse bestemmingen veel aandacht besteed aan gezinnen.

Spanje
Het is alom bekend dat Spanje één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Europa is. Dit mediterrane land heeft een zeer rijke historie en een prachtige cultuur waardoor hier voor iedere vakantieganger wat wils is.