Last Minute Vakantie

Menu
stay okay hostels

Stay Okay Hostels Waddeneilanden

Om wonderen te beleven hoef je helemaal niet ver van huis! De Wadden behoren sinds 2009 namelijk tot de Werelderfgoedlijst, de lijst met de meest beroemde natuurwonderen in de wereld. En wat is er wonderlijker dan het zicht op een zandbank vol zonnende zeehonden? Je komt zo dichtbij dat je ze bijna hoort ademen! Of wat denk je van een miraculeuze garnalenvistocht? Meer beleven? Fiets het wonderschone eiland rond, verwonder je in het Maritiem & Juttersmuseum en maak een wonderbaarlijk spannende GPS fiets- en puzzeltocht! Overal op de Wadden vind je avontuur, dus je beleeft net zoveel wonderen als je zelf wilt!

 

Stay Okay Pipi Hostels

Pippi zoekt stoere en nieuwsgierige Tommy’s en Anika’s om mee te spelen en te keten in haar Scandinavische Jachthuis! Drink het favoriete drankje van Pippi, waar je héél sterk van wordt en laat het avontuur maar beginnen! Je gaat op ontdekkingreis, buiten spelen en ravotten, schatzoeken met een metaaldetector of je maakt een tijdreis. Je kunt net als Pippi piraten verslaan op het Pirateneiland in het subtropisch zwemparadijs, of er gewoon lekker badderen natuurlijk. Ben je niet bang voor koude tenen? Dan kun je ook gaan schaatsen.
Heb je een goede speurneus? Blijf dan vijf dagen en ontdek de oude binnenstad van Deventer met de Hanze-speurneuzenroute. In het speelgoed- en blikmuseum vind je uit hoe allerlei speelgoed werkt. Wil je de schatten van de aarde ontdekken? Bezoek dan het Kristalmuseum. Wil je nog langer blijven? Maak dan een spannende kanotocht of spring op de rug van een ezel!
Ook bij Pippi’s thuis is er genoeg te beleven. Rondcrossen op de reuzenskelters op het grote speelterrein, zelf broodjes bakken boven het kampvuur, of koekjes van eigen deeg maken. Bij Pippi doe je lekker je eigen zin!