Last Minute Vakantie

Menu
snowtrex sneeuwvakanties

Snowtrex Sneeuwvakanties

Snowtrex is niet meer beschikbaar, kijk voor voordelige wintersport aanbiedingen op SneeuwFun.nl Sneeuw Fun

Sneeuwfun.nl is een reisorganisatie voor de betere wintersportvakantie in Frankrijk.

Sneeuwfun.nl is de wintersportspecialist en kenner bij uitstek. Als liefhebbers van de sneeuw heeft sneeuwfun.nl alle pistes op het board of met de ski's getest en kunnen zij ervaringen vertellen waar de mooiste dorpjes, de leukste afdalingen en gezelligste accommodaties te vinden zijn. Sneeuwfun.nl adviseert uit eigen ervaringen en heeft maar één doel: haar klanten de meest leuke wintersportvakanties te bieden.

Bij Sneeuwfun.nl is de klant koning en kiest, betaalt en boekt alleen wat nodig is. De klant kan modulair zijn of haar vakantie kiezen. Een wintersportvakantie op maat die naadloos aansluit op de wensen van de consument. Alleen een vakantiewoning of ook skipassen, materiaal, lessen, verzekeringen, vervoer of catering, alles is beschikbaar. Sneeuwfun.nl verkoopt de reizen direct aan de klant, zonder tussenkomst van derden.

Sneeuwfun.nl is als deelnemer van het SGR en Thuiswinkelwaarborg een betrouwbare partij voor reserveringen op afstand via internet en telefoon.

Als deelnemer van de wintersportkaart geeft Sneeuwfun.nl de klant zelfs 5% extra korting op de totale wintersportvakantie. Sneeuwfun.nl is één van de meest klantvriendelijke reis websites van dit moment. De beleving staat centraal.

De wintersport specialist die sneeuwvakanties organiseert naar Frankrijk, italie en oostenrijk.

Frankrijk
In Frankrijk vindt u vele gezellige dorpen, grote en kleine, die vooral bestaan uit appartementencomplexen en chalets. En niet te vergeten de vele aprés-skimogelijkheden.
De skigebieden hebben een hoge ligging waardoor u kunt genieten van een lang wintersportseizoen. Zowel beginners als gevorderden kunnen hun hart ophalen op de mooie brede pistes en de zwarte steile afdalingen. Kortom, er is voor ieder wat wils! De meeste skidorpen bestaan voornamelijk uit accommodaties. Dankzij de hoge ligging kunt u vanuit het dorp een lift nemen en veelal terugskiën naar uw hotel of appartement.

Oostenrijk
Oostenrijk in één woord: "gemütlichkeit". U vindt hier sfeervolle hotels, pensions en 'gasthofen' die vaak nog worden gerund door families. Het land is zeer populair onder de Nederlandse wintersporter en staat bekend om de bruisende après-ski. In vele plaatsen kunt u gezellig après-skiën in één van de cafés, bars, stuben of discotheken. In de restaurants kunt terecht voor heerlijke Oostenrijkse gerechten.

Italië
Italië is vaak niet het eerste land waaraan u denkt als u op wintersport gaat. Toch heeft dit land zoveel mogelijkheden dat het absoluut een goede wintersportvakantie garandeert. In het Sunweb programma vindt u de populaire vallei Val Gardena. Hier wordt jaarlijks het wereldkampioenschap slalomskiën voor heren georganiseerd. U kunt kiezen voor een verblijf in Ortisei, San Cristina of Selva. Ook bieden wij u het skigebied van Val di Fassa met de gezellige dorpjes Canazei en Campitello aan. In al deze plaatsen staan de Italiaanse gastvrijheid en gezelligheid centraal. In Val Gardena spreekt men overigens voornamelijk Duits en in Val di Fassa Italiaans.