Last Minute Vakantie

Menu
skien in frankrijk

Skien in Frankrijk

SkieninFrankrijk is dé specialist in de Franse Alpen. Al sinds 1978 zijn we actief in de Franse Alpen en vandaag de dag hebben we nog steeds een vleugje pioniersgevoel. Ieder jaar vinden wij voor u weer die ene verrassende bestemming. Wij begeleiden u naar dat unieke stukje Alpen dat u zelf misschien niet had gekozen, maar waar uw verwachtingen ruimschoots worden overtroffen. Bij SkieninFrankrijk treft u een hecht team specialisten aan die persoonlijk de bestemmingen ontdekken, selecteren en vervolgens afstemmen op uw specifieke wensenpakket.

De combinatie van een ongeëvenaard skigebied en een mooie accommodatie vormt een goede basis voor een fijne vakantie. Wij voegen daar als specialist graag wat aan toe: een duidelijke uitleg van wat u ter plaatse kunt aantreffen. Een duidelijke route om er te komen en niet te vergeten: van ons hoort u de speciale plekjes waar u echt lekker kunt eten of nog in alle rust van die onbekende piste kunt genieten.

Wij vinden dit specialisme erg belangrijk en proberen dat ieder jaar te verbeteren door constant de skigebieden te bezoeken en de accommodaties te controleren. We plaatsen ons in uw (ski)schoenen en nemen regelmatig een kijkje in de skigebieden, alle specialisten reizen tenminste 4x per seizoen naar de Alpen. Door zelf onze relaties in het buitenland te bezoeken en in de lokale bar een glaasje met ze te drinken proberen we steeds alert te zijn op de nieuwe dingen.

Wij kijken iedere zomer weer reikhalzend uit naar de eerste sneeuw en hopen dat u ons uitdaagt een fantastische wintersport voor u te regelen. Neem op uw gemak een kijkje op onze website. Het kan best zijn dat uw ideale bestemming (nog) niet op onze website staat. Vraag ons ernaar! Wij leveren maatwerk en gaan graag met uw verzoek aan de slag. En met succes, dat vinden niet alleen wij. Dat bewijzen de jaarlijks terugkomende gasten. En dat zijn er steeds meer!