Last Minute Vakantie

Menu
safari in afrika

Safari in Afrika

Safari in Afrika

The Safari Experience is een internet georienteerd bedrijf dat luxe safarireizen organiseert in Tanzania en Kenia. The Safari Experience heeft de website www.luxeSafariAfrika.nl. Het team van The Safari experience kent Tanzania en Kenia als geen ander en werkt samen met betrouwbare lokale partners. Er worden alleen safari's in privé verband aangeboden (dus geen groepsreizen), maar ook bieden zij luxueuze strandverlengingen. The Safari Experience is een dochteronderneming van www.vacancesprovence.nl.


5 redenen om bij Scenic Travel te boeken?

1) We bieden écht Afrika aan. Afwisseling in programma's, accommodaties en activiteiten:
We brengen je dichter bij Afrika. Uiteraard zie je de highlights van de verschillende gebieden, maar we bieden méér. Nationale parken en het spannende wildleven, cultuur en historie, prachtige wandelingen, avontuur en het ervaren van de geluiden van de wildernis.

2) Onze vakanties worden op een verantwoordelijke, duurzame manier georganiseerd.

3) Eerlijke prijs, waar voor je geld:
Verantwoordelijk reizen voor eerlijke prijzen. De prijzen representeren een hoge waarde van je geld. Op onze website vindt je bij alle reizen precies terug wat wel, en wat niet inbegrepen is in de prijs.

4) Kleine, persoonlijke groepen; of individuele vakanties:
Je maakt tijdens de groepsafari's deel uit van een kleine, internationale groep van hoogstens 12 personen. Dit betekent dat je geen onderdeel van een massa bent, maar een klant die persoonlijk benaderd wordt. Kleine groepen betekent dat je geen tijd kwijt bent aan wachten op elkaar en je hebt meer contact met de begeleiders en (plaatselijke) bevolking. Voor diegene die Afrika op eigen gelegenheid willen ontdekken, bieden we individuele en op maat gemaakte vakanties aan.

5) Professionele gidsen:
De begeleiders zijn geboren in Afrika en zijn professioneel opgeleid, getraind en geregistreerd bij de 'Field Guides Association of Southern Africa', de FGASA. Ze hebben uitgebreide kennis van geologie, cultuur, historie en flora en fauna van de Afrikaanse wildernis. Ze zijn enthousiast over hun vaderland en zij zullen ervoor zorgen dat jouw safari prettig verloopt en informatief, veilig en succesvol is.