Last Minute Vakantie

Menu
ruiterreizen actief

Ruiterreizen Actief

Ruiter Arrangementen
Neem uw eigen paard mee en geniet van een comfortabel verblijf in Hotel-Restaurant De Mallejan in Vierhouten. Dit hotel beschikt over eigen paardenstallen en ligt in een prachtige omgeving, rijk aan ruiterpaden.

Vakantiehuizen voor een Paardrijdvakantie in Hongarije
Hongarije is een paardenland. Enkele van de meest beroemde paarden en ruiters komen uit Hongarije. Zweef als keizerin Sissi te paard over de Poesta.

Uw kinderen kunnen hier een hele week paardrijden!

Per locatie hebben wij beschreven welke paarden u kunt verwachten op uw vakantiebestemming. Per land en locatie kunt u verschillende paardenrassen aantreffen die vaak op locatie zijn gefokt. De paarden hebben een verschillend temperament en ook de leefomstandigheden verschillen per locatie. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het sterke paarden zijn met een goed uithoudingsvermogen, betrouwbaar, karaktervol en goed ingereden.

De aangeboden arrangementen zijn op basis van eigen vervoer. Op uw verzoek kunnen wij uw vliegreis boeken. Bij vliegreizen geldt dat er voor meer en deel van de luchthavens in Europa low cost maatschappijen zijn die goedkope tickets aanbieden als u (lang) van te voren uw ticket boekt. Hier kunt u bij vroegtijdig boeken veel geld op besparen.
Bij veel locaties kunnen wij een transfer van en naar het vliegveld, busstation of treinstation voor u regelen. Ook boeken wij voor u een huurauto of kunnen wij een routebeschrijving verzorgen.

Time Out Reizen biedt paardrijvakanties aan voor elk ruiterniveau, van mensen die nog nooit hebben gereden tot ruiters die van alle markten thuis zijn. Op het boekingsformulier vragen wij u om uw rijervaring op te geven, u wordt verzocht deze zo getrouw mogelijk in te vullen. Dit om u optimaal te kunnen informeren over het door u gekozen arrangement. Ook is dit belangrijk voor de locatie zodat u in de juiste groep kan worden geplaatst en er een paard uitgekozen kan worden dat bij u past. Mochten er zich dan toch nog problemen voordoen bij uzelf, het paard en/of de groepsleden, dan behoudt de (plaatselijke) organisatie zich het recht om de vakantie aan te passen. Eventueel daaruit voortvloeiende extra kosten zijn voor rekening van de deelnemer.