Last Minute Vakantie

Menu
novasol

Novasol Europa

De grootste aanbieder van vakantiehuizen in heel Europa

Al meer dan 40 jaar staat de klant centraal en handhaaft NOVASOL nog altijd de volgende kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. NOVASOL onderscheidt zich van andere organisaties door het leveren van kwaliteit met een optimale, persoonlijke service en geloofwaardigheid.

Helaas is Novasol vakantiehuizen momenteel niet beschikbaar, probeer het anders eens bij 1 van onderstaande vakantiewoningen aanbieders:


Topic Travel Vakantiehuizen

Topic Travel Vakantiehuizen is dé Nederlandse specialist voor uw vakantie in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Online zoeken en boeken met gegarandeerde beschikbaarheid. Reserveer een luxe villa met privé-zwembad of een vrijstaande vakantiewoning. Ook voor een vakantiehuisje op een kleinschalig vakantiepark met zwembad of een appartement is Topic Travel Vakantiehuizen het juiste adres.

 

Belvilla Vakantiehuizen

Met een Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs. Het aanbod bestaat uit ruim 20.000 vakantiehuizen in 18 Europese landen.

Wil je een weekendje weg, met zomervakantie, op wintersport of gewoon een tussendoortje? Aan de kust, het binnenland of in de bergen? Er is altijd een Belvilla. Van knusse gîte voor twee tot groepskasteel, van appartement in hartje Rome tot hutje op de hei, van eenvoudige boomhut tot superluxe droomvilla, van dichtbij tot verder weg.

Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in je pyjama of nachtenlang goede gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. In je eigen keuken maak je met lokale ingrediënten de heerlijkste gerechten en je privézwembad geeft je de kans om zoveel bommetjes te maken als je zelf wilt! Kortom, je hebt alle privacy in je tijdelijke thuis.

 

Vakantiehuizen aan Zee

Aan Zee biedt u een ruime keuze vakantiehuizen in Nederland die u kunt huren voor korte of langere tijd. Van schitterende, luxueuze vakantievilla's langs de Noord-Hollandse kust tot gezellige vakantiewoningen in Zeeland en zelfs classy appartementen in hartje Amsterdam.
Onze vakantiehuizen bevinden zich op de mooiste en gezelligste plekjes. Elk vakantiehuis is door ons persoonlijk gecontracteerd, we kennen het dus door en door.