Last Minute Vakantie

Menu
nortlander skivakantie

Nortlander Skivakantie

Sinds 1990 biedt Nortlander Ski Tours skivakanties naar alle grote skigebieden in de Alpen aan. Nortlander Ski Tours is één van de grootste wintersport touroperators in Scandinavië en is vanaf de winter 2008 ook in Nederland als direct seller actief.

Nortlander Ski Tours is een echte ski specialist: - Wij verkopen alleen wintersport reizen - Speciaal getraind personeel dat alles weet mbt de skigebieden, het vervoer en de bestemmingen - Wij hebben een passie voor wintersport - En Nortlander heeft eigen hotels in de Franse Alpen, in Les 2 Alpes, Serre Chevalier en Val d'Isere - We bieden hooggelegen, klassieke dorpen aan.

Nortlander Ski Tours biedt in alle skigebieden goede-kwaliteits appartementen, hotels en pensions aan in alle prijscategorieën. Wij zoeken voor u de laagste prijs.

Welke vakantie u ook kiest, onze reisleiding ter plekke zal u hartelijk verwelkomen en gedurende uw hele vakantie voor u klaar staan. Al het personeel in de skigebieden heeft een training/cursus gevolgd in de Alpen en is daardoor zeer goed getraind.

Maak gebruik van onze ervaringen en "knowhow" voor uw aankomende skivakantie.

Nortlander Ski Tours is gespecialiseerd in het direct verkopen van ski vakanties aan de consument. Alle informatie met betrekking tot sneeuwzekere gebieden, hotels, ski huur en vervoer kunt u vinden op www.nortlander.nl