Last Minute Vakantie

Menu
nile travel egypte

Nile Travel Egypte Specialist

Inmiddels al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in reizen naar Egypte. Het afgelopen jaar is het toerisme naar Egypte weer flink gestegen. Daarom hebben wij onze gids weer uitgebreid met meer hotels, meer reizen en meer excursie mogelijkheden. Nog steeds hebben wij het grootste Egypte aanbod van Nederland en onderscheiden onze reizen zich op een paar belangrijke punten. Zo kunnen alle reizen en excursies worden gedaan met een privÈ-gids en prive-chauffeur, gebruiken we voor de langere afstanden enkel binnenlandse vluchten, maar kunt u ook gebruik maken van trein en bus. Daarnaast kiezen we ervoor om geen gebruik te maken van de zogenaamde budgethotels, maar uitsluitend van de beste hotels.

Naast dat u de mogelijkheid heeft om ÈÈn van onze prachtige rondreizen te boeken, kunt u deze ook naar wens verlengen of zelf uw eigen rondreis samenstellen. Vraagt u bij ÈÈn van onze medewerkers naar de vele mogelijkheden.

Op de luchthavens wordt u ontvangen en weggebracht door een van onze medewerkers in Egypte. Deze zal u helpen met alle grensformaliteiten op de luchthaven en zal zorgen dat u goed door de douane heen komt. Hij regelt tevens het visum voor u.

Bovendien gaan onze reizen altijd door, zelfs als u met zijn tweeÎn of alleen reist (bijzondere omstandigheden daargelaten). Indien u bij Nile Travel boekt hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Alles is tot in de puntjes geregeld.