Last Minute Vakantie

Menu
montemar spanje reizen

Montemar Spanje Reizen

Wanneer u voor het eerst een bezoek brengt aan Barcelona, zult u het begrijpen. Wanneer u hier geweest bent, zult u het beamen: Barcelona is de Stad der Wonderen. Deze prachtige stad heeft vele gezichten en schitterende bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia en de Barrio Gotico. Vamos a Barcelona!

Calella is de toeristenhoofdstad van de Costa del Maresme. Calella ligt aan een drie kilometer lang strand van fijne kiezelsteentjes. Behalve de uitgestrekte stranden biedt Calella veel vertier voor jongeren bij het vallen van de avond. Calella is aan de Costa del Maresme een van de belangrijkste toeristische centra met een bruisend uitgaansleven.

Pineda ligt aan een lang en breed uitgestrekt strand tussen Calella en Santa Susanna. Pineda is door zijn mooie strandboulevard, gezellige straatjes, pleintjes met fonteinen, groene hoekjes en bloembakken een van de meest ideale plaatsen waar u rustig kunt wandelen, winkelen, of "een terrasje kunt pakken".

Het oorspronkelijke dorp Santa Susanna ligt niet aan het strand. De burgermeester van Santa Susanna heeft de kustlijn bestemd voor het toerisme. Hier bevinden zich zeer luxe hotels en de nieuwe aangelegde boulevard.

Bijna alle hotels staan aan de gezellige boulevard en het kilometerbrede strand. Het is een ideale bestemming voor iedereen, die van strand en zon houdt. Het maakt niet uit wat je bent: jong of oud, strandgenieter of sportliefhebber. Malgrat de Mar heeft voor iedereen wel wat. Aan het kilometerbrede strand en de boulevard bevinden zich vele levendige terrasjes, bars en discotheken. Hier vliegen de avonden voorbij.

De gezellige boulevard met de vele terrasjes, de visafslag bij de haven en de talloze watersportmogelijkheden maken Blanes tot een heerlijke dorp om uw vakantie te genieten! In Blanes viert men de plaatselijke feesten rond de derde week van juli met een spetterend en fantastisch vuurwerk.

 

Op zoek naar een stedentrip naar spanje, kijk dan ook eens op Stedentrips naar Barcelona, voor de beste stdentrip aanbiedingen naar Spanje.