Last Minute Vakantie

Menu
mavitravel blue cruises

MaviTravel Blue Cruises

Mavitravel.nl is een aanbieder van BLUE CRUISES op de Middellandse Zee, tussen Turkije en Griekenland. Deze reizen zijn net even mooier dan andere reizen!

Mavitravel.nl bied op maat gemaakte reizen aan en onderscheiden zich van anderen door de persoonlijke aandacht zowel tijdens het boeken als tijdens de reis. Ook door het aanbieden van een BLUE CRUISE op een boot die luxer is dan overige boten die er in dat gebied varen en door het daadwerkelijk zeilen! Er zijn speciale reizen voor singles, voor 1-ouder-gezinnen en Kids-cruises.

Daarnaast heeft Mavitravel.nl hotels binnen hun pakket, zowel kleinschalige boutique hotels als grote all-inclusive. Voor ieder wat wils!

De contactpersoon bij Mavitravel.nl waar de gasten vanaf het boeken mee van doen hebben is op de bootreizen aanwezig om de gasten de reis van hun leven te geven.

Dit is uw kans om iets echt aparts aan te bieden, wij zijn hierop geattendeerd door een van onze affiliaties die, na een reis met Mavitravel.nl, heeft gedacht “hier moeten meer mensen van kunnen genieten”.