Last Minute Vakantie

Menu
makkum beach resort

Makkum Beach Resort

Beach Resort Makkum
De allermooiste bungalows, appartementen én hotelkamers van Friesland vindt u op bungalowpark Beach Resort Makkum aan het IJsselmeer. Boek de vakantiewoning die aan al uw wensen voldoet: uw bungalow direct aan het water, met eigen vis- of aanlegsteiger, of liever een appartement met uitzicht op het IJsselmeer?

Alles voor een topvakantie
Het bungalowpark ligt op een schiereiland aan het IJsselmeerstrand,  vlakbij een uitgestrekt natuurgebied en in de omgeven door pittoreskte Friese dorpen als Makkum. 

Sportieve ontspanning
Watersporters halen hun hart op bij het waterrijke Beach Resort Makkum. De omliggende natuurgebieden zijn geliefd bij fietsers en wandelaars. Maar u kunt in de vele kanalen, meren en sloten ook uitstekend vissen. Er is meer dan genoeg te doen voor  de kinderen. Beach Resort Makkum is bovendien een huisdiervriendelijk park. U kunt lekker eten en drinken op en rond het park en de omgeving van Makkum is meer dan de moeite waard.

Digitale rondleiding
Beach Resort Makkum is een veelzijdig bungalowpark met diverse accommodaties, varierend van comfortabel tot zeer luxe. Een goed beeld van het park krijgt u met een virtuele rondleiding of een blik op de parkplattegrond.
Kom eens langs voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg. Uw accommodatie kunt u snel en eenvoudig online boeken.

Ontdek het ware vakantiegevoel.