Last Minute Vakantie

Menu
las perlas andalusie

Las Perlas Andalusie

 

Las Perlas is een hotelreserveringsite volgens een uniek concept en gespecialiseerd in de meest karakteristieke hotels in Andalusië, Zuid-Spanje.

Daarnaast organiseert Las Perlas originele individuele rondreizen in deze regio en gaat hierbij uit van prachtige accommodaties als basis.

Het concept van Las Perlas is uniek omdat alle medewerkers daadwerkelijk al jaren woonachtig zijn in Andalusië. Hierdoor kent men de regio als geen ander en komen met verfrissende ideeën om hun klanten een fantastische en originele vakantie te bezorgen.

Middels een helder vormgegeven en gebruikersvriendelijke website geeft men een overzicht van de persoonlijk gezochte en bezochte hotelaccommodaties, een saai hotel boeken kan immers altijd nog.

Tevens boeken steeds meer mensen een fantastische rondreis bij Las Perlas, geheel op maat, gebaseerd op de ervaringen van de medewerkers. Naast een verblijf in speciale hotels is het mogelijk authentieke activiteiten te ondernemen en ontvangt men vele insider tips op allerlei gebied.

Een reis naar Andalusië is al geweldig, met Las Perlas wordt het onvergetelijk!