Last Minute Vakantie

Menu
kras reizen

Kras Reizen

Rondreizen
Wilt u een nieuwe bestemming leren kennen? Een groepsrondreis biedt u deze kans! KRAS.NL biedt vele exclusieve bus- en vlieg/bus rondreizen naar een groot aantal landen binnen en buiten Europa. Tijdens deze reizen wordt u begeleid door een ervaren reisleider, hij of zij neemt u mee naar de mooiste plekjes in de door u gekozen bestemming.

Singlereizen
KRAS.NL biedt een groot aantal verschillende soorten singlereizen aan voor 45-plussers die graag met andere alleenstaanden willen reizen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsvakantie, wandelvakantie of busreis. Tijdens deze reizen bent u altijd verzekerd van een kamer voor alleen gebruik.
Niets is vervelender dan op het allerlaatse moment te horen te krijgen dat uw reis niet doorgaat. Boek daarom een singlereis met 100% vertrekgarantie! Als u een van deze reizen boekt bent u verzekerd van een aangename vakantie!

Busreizen
Bij KRAS.NL kunt u excursie- en groepsrondreizen maken met de bus naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Voor welke bestemming u ook kiest, u gaat gegarandeerd een bijzondere vakantie tegemoet. Wilt u er zeker van zijn dat uw busreis doorgaat? Boek dan een van onze busvakanties met gegarandeerd vertrek!

Actieve vakanties
Wilt u tijdens uw vakantie lekker sportief bezig zijn? KRAS.NL biedt volop actieve groepsreizen met gegarandeerd vertrek, ook speciaal voor singles! U kunt hierbij denken aan een fietsvakantie, wandelvakantie maar ook duikvakanties en wintersportreizen. Tijdens een actieve vakanties maakt u op een bijzondere wijze kennis met uw land van bestemming. Bent u sportief aangelegd? Boek dan nu een actieve vakantie met 100% gegarandeerd vertrek!

Cruises
Altijd al eens een cruise willen maken? Bij KRAS.NL vindt u de mooiste zee- & riviercruises met de beste prijs-kwaliteitverhouding en een aantal daarvan zijn nú te boeken met gegarandeerd vertrek! Van een riviercruise over de Donau tot een zeecruise in Noord-Europa, voor iedereen zit er een geschikte cruise tussen!

Stedentrips
Ontdek met KRAS.NL de mooiste steden binnen en buiten Europa! Elk van deze steden heeft iets bijzonders waardoor de stad zeker de moeite waard is om een keer te bezoeken. De stedenreizen (in groepsverband) van KRAS.NL zijn tot in de puntjes verzorgd en altijd zeer scherp geprijsd!
Een aantal stedentrips kunt kunt u nú boeken met gegarandeerd vertrek. Dat wil zeggen dat u er zeker van bent dat uw reis doorgaat en dus onbezorgd kunt genieten van de voorbereidingen op uw vakantie!