Last Minute Vakantie

Menu
kerstvakantie

Kerstvakantie en kerstreizenDe eerste kerstreizen zijn weer boekbaar! Vindt u Kerst ook de gezelligste tijd van het jaar? Boek dan nu uw kerstvakantie of plan een datum om richting een kerstmarkt in Duitsland te gaan. De volgende kerstreizen kunnen wij u van harte aanbevelen: Berlijn, Beieren, Karinthië en o.a. Praag. Want een bezoekje aan een kerstmarkt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw kerstvakantie! Kijk ook eens bij onze kerstreizen naar Disneyland® Paris. Zoekt u liever de warmte op met Kerst? Bekijk dan onze speciale kerstreis naar Benidorm eens.

 

 

Een besloten kerstreis kunt u met veel organisaties maken. En toch wil Goed Idee Reizen het verschil maken. Dat de kerstreizen kwalitatief dik in orde zijn en dat we heel flexibel zijn in het samenstellen van een passend programma, lijkt ons logisch. Dat mag u van elke reisorganisatie verwachten.

Maar Goed Idee Reizen is in staat om met veel lagere prijzen te werken. Als specialist in groepsreizen met de kerst hebben wij veruit de grootste inkoopkracht van Nederland. Omdat Goed Idee Reizen een technisch samenwerkingsverband heeft met TUI (o.a. Kras, Arke, Holland International en ArkeFly) kunnen wij u gegarandeerd het beste aanbod doen.