Last Minute Vakantie

Menu
jiba zomervakanties

Jiba Zomervakanties

De Jiba accommodaties zijn specifiek geselecteerd op hun gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Om u vooraf een duidelijk beeld te geven over de faciliteiten, ligging en kwaliteit van een bepaalde accommodatie heeft Jiba alle hotels en appartementen een sterrenclassificatie toegekend. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met de inrichting van de kamers en appartement, maar ook met de sfeer van het complex en de waardering van onze gasten.

Jiba vliegt vanuit Nederland naar bijna alle bestemmingen met Transavia.

Dit zomerseizoen biedt Jiba ook volop vluchten aan vanaf Weeze (Niederrhein). Deze vluchten worden uitgevoerd door de Duitse maatschappij XL Airways en gaan naar Bourgas, Hurghada, Corfu, Kefalonia, Kreta, Kos, Lefkas, Rhodos, Zakynthos, Gerona, Mallorca, Monastir, Antalya en Bodrum.

Daarnaast maken wij ook gebruik van vluchten van andere gerenommeerde (buitenlandse) luchtvaartmaatschappijen. Zo vliegen we naast Transavia ook met Air Malta naar Malta, met Air Berlin (Duits) naar Mallorca, Rimini en Barcelona, met Vueling (Spaans) naar Barcelona en alleen met Windjet (Italiaans) naar Forly.

Tijdens het boeken op onze site wordt getoond met welke maatschappij u vliegt. Dit wordt ook vermeld op de factuur.