Last Minute Vakantie

Menu
hotelkamer veiling

Hotelkamer Veiling

Hotelkamerveiling is niet meer beschikbaar kijk op vakantie veilingen voor een mooi aanbod van vakanties, hotels, vakantiehuizen, beauty arrangementen en stedentrips. 

Vakantie Veilingen

Bepaal nu zelf de prijs van uw reis, hier kunt u bieden op vakanties, hotels, vakantiehuizen, beauty arrangementen en stedentrips. Wilt u goedkoop op vakantie dan bent u bij deze website op het juiste adres.

Hotelkamerveiling.nl is een uniek concept, waarbij inmiddels 170 hotels verspreid over Europa hun kamers aanbieden in de vorm van een veiling. Voor een overzicht van alle lopende veilingen kijkt u dan bij het kaartoverzicht, waar u kunt zien waar een hotel zich bevindt en vanaf welke prijs hotels uiteenlopende van arrangementen aanbieden! Er zijn diverse hotelketens bij ons aangesloten, zoals u onderaan deze pagina kunt zien, maar ook vele individuele hotels doen met onze veilingen mee!

Drie dagen van te voren boeken houdt in dat men 3 dagen voor de gewenste aankomstdatum contact op kan nemen met het hotel. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er vanaf dat moment een reservering gemaakt worden. Hierop kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt.