Last Minute Vakantie

Menu
homair vacances

Homair Vacances

Voor een vakantie die bij u past
Als specialist van buitenvakanties bieden wij al meer dan 20 jaar toeristische kwaliteitsvakanties aan onze klanten. Al meer dan 20 jaar doen wij ons best de vakanties van onze klanten tot prettige momenten te maken, zowel in gezinsverband als met vrienden.

De vakantiedorpen
100 bestemmingen van Frankrijk tot Kroatië van wellnessvakantie tot toeristische vakantie. Wij bieden nu meer dan 100 bestemmingen aan die allemaal met zorg zijn uitgekozen. Homair Vacances heeft campings in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Portugal.

Er is altijd een activiteit ter plaatse of in de directe omgeving
Wellness, sport, toerisme, streekproducten of dolce farniente…..laat u leiden door uw verlangens. Er zijn talloze activiteiten rond onze campings. Onze klantenadviseurs en onze website staan tot uw beschikking om voor u de camping te vinden die bij u past!

My sweet Mobile Home
Als specialist kiezen zijn wij heel streng bij de keuze van onze overnachtingsmogelijkheden en staan wij erop dat u op elke camping uitstekend ontvangen wordt en over het beste comfort zult beschikken. Wij zijn zelf de eigenaars van al onze accommodaties, onze selectie aan stacaravans bestaat uit caravans voor 2/3 tot 6 personen, van comfort tot luxe (sommige met airconditioning) om tegemoet te komen aan de wensen van een ieder. Zij beschikken allemaal over een magnetron en vrieskast. Ontdek de volledige selectie van Mobil-Home

Wij zorgen overal voor, wij zorgen voor u…
Wij zorgen voor activiteiten voor groot en klein: kinderclubs, tienerclubs, sportieve activiteiten en gezellige avonden zodat u kunt genieten van plezierige momenten samen.

Homair is momenteel niet beschikbaar, kijk hieronder voor de beste campings en stacaravan verhuur.

Family Holidays - Bungalowtenten Specialist


ANWB camping vakanties van Pharos Reizen
 Ecamp - De specialist in camping vakanties