Last Minute Vakantie

Menu
grafschaft bentheim park

Grafschaft Bentheim Vakantiepark

wemmen in het openluchtbad, sport en spel met ons animatieteam, een bezoek aan de dierentuin, u zult zich geen dag vergeten. Een vakantie op Ferienpark Grafschaft Bentheim is 100% genieten. Trek er lekker opuit op de fiets en picknick in de schitterende natuur. Geniet deze zomer van uw verblijf op Grafschaft Bentheim.

Sfeervol genieten op Ferienpark Grafschaft Bentheim, op een steenworp afstand van huis. De gezellige atmosfeer, versierde straten en vele kerstlichtjes en natuurlijk de bekende kerstmarkten, beleef het nu en proef de lekkernijen zoals; Lebkuchen, Glühwein, wafels, geroosterde amandelen, Bratwurst, gebakken champignons en nog veel meer.

Lekker weg in de herfst, te midden van de kleurenpracht op ons gezellige familiepark Grafschaft Bentheim. Eindeloos genieten met het hele gezin. Op de fiets of te voet de omgeving verkennen of een dagje naar de dierentuin of voor de kleinsten Plopsaland Indoor. Breng zeker een bezoekje aan het Oktoberfest op 9 oktober in Uelsen.

Gezellig het nieuwe jaar in luiden met familie en vrienden en tegelijkertijd er tussenuit? Hef dan op 31 december uw glas op Ferienpark Grafschaft Bentheim tijdens een ontspannen samenzijn. Of u nu alleen met uw gezin boekt of met uw hele vriendengroep, wij bieden u woningen naast elkaar of lekker privacy.