Last Minute Vakantie

Menu
gomundo vliegvakanties

GoMundo Vliegvakanties

GoMundo Vliegvakanties is een initiatief van diverse reisorganisaties die hun krachten hebben gebundeld en brengt sindsdien, met succes, hun kennis en ervaring in de praktijk onder de naam GoMundo.

Afgelopen jaren hebben meer dan 100 duizend !!! mensen met GoMundo Vliegvakanties hun droomvakantie waargemaakt, met aantrekkelijke reizen naar onder andere warme Zuid-Amerikaanse en Europese zonbestemmingen en is GoMundo Vliegvakanties een bekende naam geworden voor de op internet surfende zomer- en winterzonaanbidders.

Onze scherpe prijzen voor zonvakanties en een last-minute aanbod om van te watertanden (online en telefonisch te boeken tot op het allerlaatste moment) hebben ervoor gezorgd dat wij zeer snel zijn gegroeid tot een volwaardige reisonderneming.

Kijk naar ons aanbod en ondek zelf de scherpe onderhandelingen die wij voeren met vliegtuigmaatschappijen, hotelliers gecombineerd met de grote inkoopkracht, presenteren wij u de meest voordelige prijzen, en wij zijn zo zeker dat we trots kunnen zeggen dat wij u ook de allerlaagste prijs garantie geven!!

Deze groei zal alleen maar toenemen met nog meer bestemmingen, nog meer aanbiedingen en blijvend lage prijzen. Het aanbod in ons systeem is actueel en wordt continu ververst met nieuwe last-minutes en diverse zonvakanties.

Op GoMundo.nl kunt u in slechts enkele stappen, maar volledig geïnformeerd, een reis boeken naar vrijwel alle bestemmingen op de wereld...

GoMundo Vliegvakanties 24 uur per dag!