Last Minute Vakantie

Menu
dutchen

Dutchen.nl

Dutchen.nl biedt bijzondere, luxueuze vakantiewoningen op kleinschalige vakantieparken onder eigen beheer, waardoor een uitstekende service gewaarborgd kan worden.

Kleinschaligheid
Het aanbod van Dutchen.nl bestaat voornamelijk uit vakantieverblijven op klein opgezette, landelijk gelegen parken die een exclusieve uitstraling hebben. Er is geen sprake van de vermaakselementen en de massaliteit die de reguliere vakantieparken kenmerkt.

Kwaliteit
De kwaliteit van het vakantieverblijf of het park staat bij Dutchen.nl centraal. Door continu de kwaliteit van de vakantiewoningen te controleren, te bewaken en aan te scherpen wordt deze gewaarborgd.

Hoog serviceniveau
De gasten van Dutchen.nl kunnen genieten van een serviceniveau dat in een luxe hotel niet zou misstaan. Onder meer bestaat dit uit een puntgaaf verzorgde woning, kraakhelder schoongemaakt, met opgedekte bedden en een waardevol welkomstpakket.

Persoonlijk
Dutchen.nl maakt er punt van gasten op een persoonlijke manier van dienst te zijn. Dit manifesteert zich aan de telefoon of in andersoortige klantcontacten voorafgaand aan het verblijf; bij de ontvangst op de parken; bij het oplossen van voorkomende problemen tijdens het verblijf en bij het verstrekken van allerhande informatie. Dutchen.nl is haar gasten zoveel mogelijk ter willen in al hun wensen.

100% focus op beleving
Tijdens een vakantieverblijf bij Dutchen.nl draait alles om de beleving van de gast. Het gaat de gast immers niet louter om het verblijven in een puntgave accommodatie, het gaat om genieten, ontspannen, plezier en om memorabele vakantiebelevenissen.