Last Minute Vakantie

Menu
de jong intra vakanties

De Jong Intra Vakanties

Autovakanties blijven niet voor niets favoriet bij de Nederlandse vakantieganger. U en uw gezin bepalen zelf het tempo en de route van uw autoreis. Als u kiest voor het gemak en de flexibiliteit van vakantie met uw eigen auto dan bent u bij ons aan het juiste adres: Door uw autovakantie te combineren met ons aanbod uitstekende accommodaties binnen Europa is er voor ieder budget wel een passende autovakantie te vinden. Naast autovakanties naar Europese bestemmingen bieden we op veel bestemmingen ook de mogelijkheid om zelf het vervoer te regelen.

Er even kort tussenuit met een stedentrip? Ga lekker een weekendje weg naar een gezellige stad om te winkelen, musea te bezoeken, uit eten te gaan en te ontspannen. U kunt kiezen uit stedentrips naar 70 boeiende steden.

Een heerlijke wintersport vakantie in de sneeuw. Sportief bezig zijn, bijkomen van de beslommeringen van het dagelijkse leven en even genieten van de wintersport met het hele gezin of met vrienden. Naast een wintersportvakantie met eigen auto bieden wij ook de mogelijkheid om per vliegtuig, trein, bus of boot (Scandinavië) uw wintersport bestemming te bereiken.

Al meer dan 35 jaar is de Jong Intra Vakanties een echte specialist op het gebied van Excursiereizen en Rondreizen. In zowel de winter alsook de zomer bieden wij een gevarieerde selectie van reizen in binnen- en buitenland. Wij bieden rondreizen aan in groepsverband maar ook op individuele basis met bijvoorbeeld uw eigen auto of een door ons gereserveerde huurauto. Kwalitatief hoogstaande rondreizen, goede, veelal centraal gelegen hotels, een hoog serviceniveau, keurmerk touringcars en deskundige chauffeurs en reisleiders: met de Jong Intra Vakanties haalt u echt méér uit uw rondreis of excursiereis!

Met de Jong Intra Vakanties kunt u de prachtigste verre reizen maken! Thailand, Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, Mozambique, Mauritius, Maleisië, Borneo, Indonesië, China, Australië en Nieuw-Zeeland zijn al jaren topbestemmingen van de Jong Intra Vakanties.

Binnen ons compleet vernieuwde aanbod fietsvakanties en wandelvakanties treft u wederom een groot aantal actieve wandelvakanties aan.

Fiets en wandel aanbod

  • Individuele wandelvakanties
  • Bus fietsvakanties
  • Individuele fietsvakanties
  • Wellness vakanties