Last Minute Vakantie

Menu
cruise aanbiedingen 2014

De beste Cruisevakantie Aanbieders voor 2014.

ter Langhout Cruises & MinicruisesEen cruise is voor veel mensen het ultieme genieten. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien en elke dag kunt u genieten van een andere omgeving. Al jaren bieden wij u de populaire minicruise Newcastle en minicruise York aan, evenals onze Nijlcruise. De moeite waard zijn ook de diverse riviercruises over de Rijn en de Moezel in Duitsland. Of wat dacht u van een Middellandse zeecruise? Spectaculair is ook de bekende IJsbrekercruise naar St Petersburg. Een unieke ervaring!

 

Cruise Travel

Een cruise is bij uitstek geschikt om als groepsreis te ervaren. Deelnemers kunnen aan boord hun tijd individueel indelen, terwijl de beslotenheid van het schip voor het gezamenlijke element zorgt. Een groepsreis vergt een andere aanpak dan een individuele reis. Wij hebben een ervaren afdeling Groups & Incentives die tevens verschillende themacruises kan organiseren in 2014 zoals een wijncruise of een actieve fietscruise.

 


Kras.nl Cruise BestemmingenHier vindt u iedere dag een nieuw aanbod cruises naar wereldwijde bestemmingen. Van een riviercruise over de Rijn tot een cruise door het Caribisch gebied of zelfs een cruise naar Antarctica. Al onze cruises zijn gemakkelijk online te boeken. Wij bieden u complete informatie over de schepen, de rederij en natuurlijk de bestemmingen 2014 die u tijdens uw cruise aandoet.

 

Cruise Reisbureau

Terwijl uw hotel zich verplaatst naar de volgende bestemming geniet u van een heerlijk diner en geweldige nachtrust. 's morgens gaat u van boort en kunt genieten van een nieuwe omgeving. Een greep uit de faciliteiten; fitnessruimten, bioscoop, discotheek, casino of theater, de schepen bieden het.
De nieuwe schepen die ter water worden gelaten bevatten nog meer gadgets en luxe wat denkt u bijvoorbeeld van een overdekte ijshal aan boord, waar u hartje zomer kunt schaatsen? Bij ieder schip staat heel duidelijk vermeld welke faciliteiten u aan boord kunt verwachten.

Cruisen is niet duur meer. In de zoekmachine presenteren wij u aanbiedings prijzen van cruise bestemmingen over heel de wereld. Cruisen, is een fantastische manier van vakantie vieren. Slapend op vakantie in uw luxe hotel wat elke dag weer een nieuwe bestemming aandoet. Doordat cruisen een steeds vaker geziene manier van vakantie vieren is, worden er volop cruise schepen gebouwd.

Doordat het cruise aanbod 2014  groeit word de keuze steeds breder. Dus voor iedereen en elk budget wat wils. Uw schip is voorzien van alle comfort, u kunt genieten van 24 uur per dag service.