Last Minute Vakantie

Menu
camping de pampel veluwe

Camping de Pampel op de Veluwe

Camping op de Veluwe

 Ontspannen fietsen en wandelen, genieten van de rust en veelzijdigheid van de Veluwe. Klimmen en klauteren in de Speelburcht, zwemmen in het overdekte zwembad. Nátuurlijk…camping de Pampel.nl!

Camping de Pampel.nl is gelegen in het Veluwse plaatsje Hoenderloo, vlak bij Apeldoorn.

In de directe omgeving treffen de bezoekers tal van attractieparken aan, zoals de Apenheul, Koningin Julianatoren, Burgers’ zoo…en nog veel meer.

De Pampel.nl is ideaal voor kampeerders, het hele jaar door! Ook voor de bezoekers die geen caravan of tent hebben bieden wij vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld onze Woodlodges! Dit zijn luxe tenten compleet ingericht met inventaris, sfeervol meubilair, keuken en hemelbed met klamboe. Zo heeft men het gevoel van het kamperen met de luxe van thuis.

Nog meer luxe die men thuis gewend is? Dan is een van onze boerderijen écht iets voor hen! De kids kunnen slapen in de bedstede, in de overige slaapkamers slapen de ouders op echte boxspringbedden.

Er zijn zelfs ook boerderijen beschikbaar met een sauna en whirlpoolbad. Als dat geen luxe is…

Wij zijn lid van de Kinderkampeerwereld met Aartje Twinkel. Zo kan de bezoeker rekenen op top-animatie voor de kids (in de meeste schoolvakanties). Zij hoeven zich hier niet te vervelen. Kijk op onze website voor meer informatie.