Last Minute Vakantie

Menu
bungalow sauerland

Bungalow Sauerland

Vakantie bungalow in Sauerland

Het Sauerland, op een steenworp afstand van huis en toch een compleet ander landschap. Zowel in de zomer als in de winter is het een ideale gelegenheid om uw vakantie of weekendje weg in het Sauerland door te brengen. Geniet u van de natuur in het Sauerland en alle mogelijkheden, die dit gebied herbergt. Wij bieden u de beste bungalows in het Sauerland op de mooiste plekjes.

Het prachtige natuurschoon, de gezellige dorpjes en stadjes, maar ook de vele sportieve en culturele mogelijkheden die deze regio biedt, maken het tot een geliefde vakantieplek voor iedereen.

‘s Zomers kunt u naar hartelust wandelen en fietsen door de uitgestrekte bossen van het Sauerland, zwemmen, varen en vissen in een van de verschillende stuwmeren of rondritjes te maken door het landschap met de auto. Cultuurliefhebbers kunnen in deze omgeving hun hart ophalen. Er staan diverse kastelen en burchten, maar ook de vakwerkstadjes en dorpjes zijn zeker de moeite van een bezoek waard. Het hele jaar door, maar met name in de zomer, vinden er verschillende festivals en feesten plaats, die u kunt bezoeken.

In de winter is dit middelgebergte een uitstekende plek voor de verschillende wintersport activiteiten. Winterberg staat algemeen bekend vanwege de goede wintersportmogelijkheden. Er zijn verschillende ski centra en een grote verscheidenheid aan pistes, langlaufloipes en hellingen waar u met een sleetje naar beneden kunt suizen. Skiën in het Sauerland, of u nu een weekendje weg wilt of de hele vakantie, het is een uitstekende keuze lekker dicht bij huis.

Boek nu een van de vele bungalows, appartementen en vakantiehuizen in het Sauerland en Winterberg.

Meer vakantie in Sauerland vind u bij:

Bungalow.net - Vakantiehuizen

Estivant - Eenouder Vakantie
Sauerland. Dé streek voor een geslaagde Eenouder Vakantie in de buitenlucht met Estivant Vakanties. Met gastvrijheid, prachtige natuur, heldere meren en mooie bossen. En een omgeving die uitnodigt om er op uit te trekken vanaf onze 4-sterrencamping pal aan de Listersee.

KRAS - Fietsroutes en fietsvakanties

Happy Home Vakantiewoningen