Last Minute Vakantie

Menu
breakloose

Breakloose

Breakloose is de ultieme surf, beach & party vakantie! Breakloose is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in surfvakanties.  Als je maar iets met surfen, relaxen, levensgenieten, de warme zon en een gezellig feestje te maken hebt, dan zit je bij Breakloose goed!

Elke bestemming heeft zo zijn eigen kwaliteit. Van actieve sporten tot culturele excursies en uitstapjes naar Bordeaux, San Sebastian en Biarritz. Een lifestyle om van te dromen? Hoezo? Zon, zee, strand, surfen, beachparty's en een relaxte tijd zijn de onontkoombare ingrediënten van elk Breakloose bestemming!

Wij bieden verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets en surfvilla's, voor elk wat wils, voor zowel kleine als grote groepen.

Onze surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om jou het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo's en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: álles is aanwezig om jou een fantastische zomervakantie te laten beleven.