Last Minute Vakantie

Menu
boomhiemke ameland

Boomhiemke Ameland

Appartementen op Ameland Wanneer u Hotel-Resort Amelander Kaap binnenstapt, proeft u direct de ontspannen sfeer. Het hotel beschikt over ruime appartementen, ideaal voor gezinnen met kinderen of een groep vrienden.

Vakantiehuizen Ameland van Belvilla

Hotels de Charme Waddeneilanden
Texel De Waal is het kleinste en een van de oudste dorpen (12de eeuw) in het hart van Texel. De geveltjes en gezellige straatjes ademen een tijdloze sfeer uit. Doordat het dorp nauwelijks groeide bleef de oorspronkelijke en oude structuur van wegen en bebouwing grotendeels bewaard. In de hoofdstraat het Hogereind bevindt zich het Agrarisch en Wagenmuseum. Vlieland het eiland is 12 km lang en 2 km breed. Er heerst een weldadige rust. Auto's zijn voor niet-eilandbewoners niet toegestaan. U verplaatst zich te voet of per fiets. In het enige dorp, Oost-Vlieland, doen de gevels denken aan vervlogen tijden. Leuke winkeltjes, bars en restaurantjes. Ameland op gastvrij Ameland met typische eilandsfeer is veel te beleven. De pittoreske dorpen met gezellige restaurants herinneren aan de tijd dat de Amelanders leefden van de scheep- en walvisvaart. Verken het eiland per fiets van natuurmonument Het Oerd tot het uitgestrekte wad met zijn duizenden vogels. Terschelling het meest afwisselende van de Waddeneilanden: 30 km strand, 14 km natuurreservaat, onaangetaste duinen, een wijde polder, 100 km fietspaden. Maar ook levendige, gezellige dorpen met goede restaurants, winkeltjes en cafès. Het dorp Terschelling West getuigt van het nautisch verleden van het eiland.

Uw vakantie begint al een beetje op deze website. We geven u hier een voorproefje van wat u allemaal bij ons kunt verwachten. Kijk eens rond en doe vast wat ideeën op voor later, als u vakantie viert bij Boomhiemke. Voorpret is immers het halve plezier!

Vakantiepark Boomhiemke is rustig gelegen op het prachtige eiland Ameland. Onder het wakende licht van de Amelander vuurtoren kunt u zich heerlijk ontspannen. Geniet van de stilte en al het moois dat Ameland u te bieden heeft. Wandel door romantische dorpjes als Hollum en Nes, staar lekker weg over de Waddenzee en geniet van het kilometerslange zandstrand aan de Noordzee.