Last Minute Vakantie

Menu
bolsjoj reizen

Bolsjoj Reizen

U heeft bij Bolsjoj Reizen de keuze uit vele soorten reizen. U kunt alle reizen en bestemmingen met elkaar combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een individuele reis naar Moskou combineren met een 6-daagse groepsreis naar St. Petersburg en daarna doorreizen naar de Baltische Landen  of Helsinki. Bij Bolsjoj Reizen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt!

Rusland
Het grootste land ter wereld heeft natuurlijk een indrukwekkende geschiedenis! Een land van grote extremen welke zowel in de steden als op het platteland terug te vinden zijn. Keizerlijke paleizen, fantastische musea, prachtige kathedralen, kloosters en kerken. Voor cultuurliefhebbers zal het een van de meest interessante bestemmingen zijn! 

Baltische landen
Litouwen, Letland en Estland hebben zich in 2004 aangesloten bij de Europese Unie. Sindsdien is de vraag naar deze landen sterk toegenomen. Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.  Er zijn talloze mogelijkheden om deze vriendelijke landen te leren kennen. Zowel voor stedenreizen als voor autovakanties zijn het ideale bestemmingen!
 
Oekraïne
Van oudsher was Oekraïne een kruispunt van belangrijke handelsroutes. De diversiteit van de verschillende monumenten en architectonische bouwwerken getuigt van een rijke geschiedenis. De Zwarte Zee is voor de Oekraïners als de Middellandse Zee voor ons. Van mei tot oktober bruisen de stranden van de badplaatsen Jalta en Odessa.

Georgië en Armenië
Door de eeuwen heen zijn deze landen altijd populair geweest bij missionarissen en handelsreizigers (zijderoute). De sporen van de gecompliceerde geschiedenis zijn nu nog terug te vinden in de cultuur, architectuur en kunst. In adembenemende landschappen liggen, vaak op spectaculaire plekken, eeuwenoude monumenten op u te wachten.

Finland
Helsinki is zeer mooie stad en is ideaal te combineren met een reis naar Rusland of de Baltiche landen.