Last Minute Vakantie

Menu
beleef afrika

Beleef Afrika

Zuid-Afrika, de wereld in één land!

Zuid-Afrika biedt grote, mondaine steden zoals Kaapstad en Durban, maar ook kleine, gezellige dorpjes zoals onder andere Knysna, Oudtshoorn en St. Lucia. Avontuur tijdens een reis door Zuid-Afrika zal zeker ook niet ontbreken. Een safari in een Nationaal Park maakt dat bijvoorbeeld mogelijk. Safaris zijn er in vele vormen, het aanbod varieert van volledige dagsafari’s met uw eigen ranger in privejeeps tot een riviersafari of zelfs een luchtballonsafari. 

De Zuid-Afrikaanse keuken zal u verrassen, heerlijk eten tezamen met de Zuid-Afrikaanse wijn zal u doen laten genieten tijdens uw vakantie. In de wijnstreken rond Kaapstad kunt u tevens een bezoek brengen aan de wijnboerderijen met hun prachtige bergachtige omgeving. Door het hele land zult u onderweg de meest spectaculaire vergezichten en landschappen zien.

De sportieve reiziger kan ook zijn hart ophalen in Zuid-Afrika. Op vele plaatsen in Zuid-Afrika zijn sportieve activiteiten mogelijk, zoals onder andere mountainbiken, wandelen, paardrijdsafari’s en surfen. Wilt u een echte uitdaging aangaan, maak dan een kooiduik met witte haaien of maak werelds hoogste Bungee Jump van 216 meter boven de Bloukrans River op de grens van de Oost- en Westkaap.

Reizigers met interesse voor natuur, cultuur, dieren en geschiedenis kunnen hier hun hart ophalen.
Zuid-Afrika is een vakantieland geschikt voor iedereen!