Last Minute Vakantie

Menu
amerika go reizen

Amerika Go Reizen

Autorondreizen
Wij bieden u een keuze uit ca. 40 autorondreizen door Amerika en Canada. Voor deze rondreizen zijn de overnachtingschotels gereserveerd en krijgt u naast de hotelvouchers een goede Nederlandse routebeschrijving, kaarten en algemene informatie mee. Van Amerika GO krijgt u deze Explorer Kit ca. 2 weken voor vertrek thuisgestuurd . Deze "Kit" is ook verkrijgbaar in het Duits, Engels, Italiaans en soms in het Spaans. Bij boeking kunt u de taal die u wenst aanvinken. Wij bieden ook de mogelijkheid een GPS bij uw huurauto te boeken, deze zogenaamde Tom Tom maakt het reizen nog gemakkelijker. Voor de kosten verwijzen wij naar de autohuur toeslagen.
Onze autorondreizen zijn veelal te boeken in drie hotel categorieën: Budget/Economy bv. Quality Inn-Super 8, Middenklasse bv. Best Western, Holiday Inn en Superior bv. Marriott, Hilton.

Bij Amerika GO kunt u (op aanvraag) de autorondreis onderbreken, omdat u bv. familie wilt bezoeken of een extra nacht bijboeken om de omgeving uitgebreider te verkennen. Ook kunt u bij boeking van een middenklasse rondreis bijvoorbeeld in Las Vegas voor een luxe 5-sterren hotel kiezen.

Cruises
Amerika GO biedt verschillende cruises aan die worden uitgevoerd door Royal Caribbean Cruise Lines vanuit Florida en vanaf Los Angeles aan de Westkust. Deze 5-sterren cruises zijn eenvoudig via ons online systeem te boeken. Wij hebben goede contracten kunnen afsluiten waardoor u tegen zeer aantrekkelijke prijzen bijzonder luxe cruises kunt boeken. U heeft de keuze uit een binnenhut, buitenhut met raam en buitenhut met balkon.

Ook hebben wij de verkoop van Atlantis Events Cruises, gericht op de gay markt. Deze succesvolle organisatie biedt gay cruises aan op de grootste cruise schepen ter wereld o.m. met Royal Caribbean en huurt deze schepen geheel af. Zie hiervoor in ons boekingssysteem gay-travel.

Alle cruises zijn op basis volpension, er zijn meerdere restaurants waaronder een buffetrestaurant en restaurants waar de maaltijden aan tafel geserveerd worden. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook à la carte dineren.