Last Minute Vakantie

Menu
actieve reizen

Actieve Reizen

Actieve vakanties van Cirkel.
Cirkel
Beklim een machtige rots, ga canyoningen door indrukwekkende kloven en raft over kolkende rivieren. Een actieve reis met kinderen van Cirkel Vakanties heeft alle ingrediënten voor een geweldige sportieve beleving. U kunt meedoen aan een uitgebreid en afwisselend programma. Tijdens uw actieve vakantie kunt dan ook u aan vele sporten deelnemen. Wij weten als geen ander dat u graag ontspant tijdens uw vakantie. Daarom bent u geheel vrij om te kiezen aan welke activiteiten u meedoet. Een actieve reis met kinderen kent een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning. Ook tijdens een actieve reis met kinderen kunnen de kids deelnemen aan het gratis Sun & Fun programma. Dit wordt exclusief voor gasten van Cirkel Vakanties georganiseerd. Uw kind(eren) hebben een prachtige tijd en u kunt er een ochtend of middag op uit trekken. Het Sun & Fun team zorgt ervoor dat de kinderen weer terugkomen vol verhalen. Tijdens de actieve reizen van Cirkel Vakanties verblijft u op onze kampeerbestemmingen, en bent u van vele gemakken voorzien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geheel ingerichte bungalowtent? Al wandelend over kronkelende bergpaden en uitkijkend over valleien in Frankrijk, Italië of Tsjechië komt u tot rust. Maar ook dichter bij huis, in België vindt u alom de mogelijkheden tot sportiviteit. Een bestemming in de ongerepte natuur van Zweden brengt u op prachtige plaatsen om te kanoën. ’s Avonds kunt u gezamenlijk neerstrijken rondom een kampvuur. Kortom, een actieve reis met kinderen biedt u een fantastische vakantiebeleving. U komt absoluut met mooie herinneringen thuis.

 

NoSun  - avontuurlijk reizen door Europa.
No Sun
Ben je op zoek naar een groepsreis, een singlereis of een individuele reis? Bij noSun boek je een onvergetelijke vakantie, actief of iets minder actief. Who needs sun for fun? noSun: Groepsreizen, Singlereizen, Rondreizen en Individuele reizen.

 

Rebel Travel - voor een optiemale sportieve vakantie.
Rebel Travel
Wandelvakantie, fietsvakantie, fietsrondreis, of een combinatie fiets-wandelvakantie. Bij Rebel Travel betekent Actief de ideale vakantie voor doeners die ter plaatse het liefst de wandelschoenen aantrekken of op de pedalen stappen. Een vakantie waarbij u kunt ontspannen door gezonde inspanning! Wandelen in het glooiend Duits Middelgebergte of toch liever in het Oostenrijkse Tirol of Niederösterreich? De traditionele fietsvakantie van Passau langs 'Die schöne Blaue Donau' naar Wenen, is slechts één voorbeeld van een fietsrondreis. Rebel Travel is er voor uw wandelvakantie, fietsvakantie of fietsrondreis in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

 

Djoser - Actieve groepsrondreizen wereldwijd.
Djoser
Djoserreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Onze reizen hebben gemiddeld zestien deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is meestal acht, het maximum twintig, bij sommige reizen kunnen tweeëntwintig reizigers mee. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan; trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima. Iedereen die beschikt over een normale conditie en gezondheid is in principe in staat onze reizen te maken.

 

Active Sun - Beleef Zuid Europa actief.
Active Sun
De naam activeSun zegt het al; actief genieten onder de warmte van de heldere zon. Je leert het zonnige Zuiden op een avontuurlijke manier kennen, want dat Zuid-Europa meer te bieden heeft dan zon-, zee- en strandvakanties zul je tijdens onze reizen beleven! De programmas staan vol met gevarieerde activiteiten en zijn zo samengesteld dat iedereen er aan kan deelnemen. In kleine groepen van maximaal acht personen geniet je dan ook van de prachtige natuur, ontdek je de rijke cultuur en beleef je de culinaire hoogtepunten die het Zuiden rijk is.

 

Kras - de mooiste actieve vakanties.

Bij kras.nl kunt u actieve vakanties boeken naar een groot aantal Europese landen, Thailand, het Caribisch gebied, Curaçao en de Nederlandse Antillen. Voor de Europese landen betreft dit voornamelijk fietsvakanties en wandelvakanties, waarbij u kunt genieten van het glooiende landschap van bijvoorbeeld Ierland, Luxemburg of Denemarken. Tijdens een duikvakantie naar Curaçao of de Nederlandse Antillen kunt u het schitterende onderwaterleven bij deze eilanden ontdekken. Bij een aantal van onze actieve vakanties wordt u vergezeld door een ervaren reisleider.

 

Amorgos - zeilvakanties en zeilcursussen.

We verzorgen zeilplezier in verschillende vormen: naast meezeilvakanties, zeilervaringstochten, jachtverhuur en flottieljes in de zon onderscheiden wij ons door zeezeilcursussen, CWO erkende kajuitzeilopleidingen en theoriecursussen aan te bieden. Daarbij kun je kiezen voor verschillende zeilgebieden die Amorgos allemaal goed kent.